Ir para conteúdo
Faça parte da equipe! (2024) ×
Conheça nossa Beta Zone! Novas áreas a caminho! ×
  • Quem está por aqui   0 membros estão online

• Nenhum usuário registrado visualizando esta página.

gordos tetudos

Compartilhar

Posts Recomendados

Yo άνθρωποι, έλαβα αυτό το e-mail σας εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν, τότε θα πρέπει να προστεθεί ότι παλιό πράγμα και το κείμενο είναι τεράστιο, αν δεν διαβάζουν και δεν θέλετε να περιμένετε μια περίληψη ή σχόλια προσωπικό. Αλλά δεν είναι πολύ διασκεδαστικό να απόσπαση γιατί κάποιος θα ήθελε και πώς η παμπ είναι να σταματήσει κάπως, εδώ είναι το κείμενο:

Το όνομά μου είναι ντε Μέλο, και αποφάσισε να πει κάτι που συνέβη σε μένα: Καθόμουν στο γραφείο μου όταν θυμήθηκα ένα τηλεφώνημα έπρεπε να κάνω. Βρήκα το νούμερο του τηλεφώνου και το κάλεσα. Γνώρισα έναν τύπο λέγοντας γκρινιάρης

- Μίλα!

- Καλημέρα σας. Θα μπορούσατε να μιλήσετε με τον Αντρέα; Ο τύπος σε μουρμούρισε κάτι και να μην αναρτώνται σε μένα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπήρχε κάποιος τόσο παχιά. Μετά από αυτό, κοίταξα στο πρόγραμμά μου είναι ο σωστός αριθμός και κάλεσε του Ανδρέα. Το πρόβλημα ήταν ότι είχα αντιστραφεί τα δύο τελευταία ψηφία του αριθμού σας. Αφού μίλησε με τον Αντρέα, είδα το λάθος αριθμό ακόμα έγραψε κάτω στο γραφείο μου. Αποφάσισα να καλέσω ξανά. Όταν το ίδιο πρόσωπο απάντησε, μου είπε:

- Είσαι κάθαρμα! Έκλεισα το τηλέφωνο και αμέσως έγραψε τον αριθμό δίπλα από τη λέξη "κάθαρμα" και άφησε το χαρτί στην ατζέντα μου. Έτσι, όταν ήμουν θυμωμένος με κάποιον, ή μια κακή στιγμή της ημέρας, στρέφονται σ 'αυτόν, και όταν απάντησε, του είπε: "Είσαι κάθαρμα" και έκλεισα το τηλέφωνο χωρίς να περιμένει την απάντηση. Αυτό πραγματικά με έκανε να αισθανθώ πολύ καλύτερα. Συμβαίνει έτσι ώστε Telepar εισήγαγε τη νέα υπηρεσία "Bina" Caller ID, η οποία άφησε ανήσυχοι και λυπημένοι γιατί έπρεπε να φύγει για να καλέσετε τον "Κάθαρμα». Έτσι είχα μια σκέψη: Κάλεσα τον αριθμό τηλεφώνου άκουσα τη φωνή του να λέει "Γεια σας" και να αλλάξει την ταυτότητα:

- Καλησπέρα, είμαι καλώντας την Telepar περιοχή πωλήσεων να μάθω αν γνωρίζετε αναγνωριστικό υπηρεσίας μας που ονομάζεται "αιμοσφαιρίνη».

- Δεν είμαι ενδιαφερόμενα! - Είπε, και κρέμασε πάνω μου. Ο τύπος ήταν πολύ αγενής. Γρήγορα, Κάλεσα πάλι:

- Γεια σου;

- Γι 'αυτό είστε Κάθαρμα! και έκλεισε το τηλέφωνο. Εδώ είναι ακόμα μια πρόταση: αν υπάρχει κάτι που πραγματικά σας ενοχλεί, μπορείτε πάντα να κάνετε κάτι για να αισθανθείτε καλύτερα: απλά πληκτρολογήστε τον αριθμό από κάποιο άλλο κάθαρμα ξέρετε, και να του πω τι είναι πραγματικά. Βγάζει πήγα στο εμπορικό κέντρο, στο κέντρο της πόλης, αγοράστε μερικά πουκάμισα. Μια κυρία έπαιρνε πολύ καιρό για να πάρει το αυτοκίνητο από μια θέση στάθμευσης. Πίστευα ότι ποτέ δεν θα αφήσει. Τέλος το αυτοκίνητό της άρχισε να κινείται σιγά-σιγά και έξω από τον χώρο σας. Δεδομένων των συνθηκών, αποφάσισα να κλωτσήσει το αυτοκίνητό μου λίγο για να σας δώσει όλο το χώρο που χρειάζεται: "Great!" Σκέφτηκα, "τελικά πηγαίνει μακριά." Αμέσως εμφανίστηκε ένα μαύρο Vectra από όλη την πάρκινγκ και μπήκε στο μπροστινό κάθισμα του κυρία περίμενα. Ξεκίνησα να παίζω το κέρας και φωνάζει:

- Γεια σου, φίλε. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό! Ήμουν εδώ πρώτα! - Ο τύπος μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο Vectra, έκλεισε την πόρτα, ενεργοποιείται ο συναγερμός και περπάτησε προς το εμπορικό κέντρο, αγνοώντας το

παρουσία μου, σαν να μην ακούει. Λαμβάνοντας υπόψη τη στάση σας, σκέφτηκα, «Αυτός ο τύπος είναι ένα μεγάλο κάθαρμα! Σίγουρα έχει πολλά από τους γιους του σκύλες σε αυτόν τον κόσμο." Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι ο τύπος είχε ένα προειδοποιητικό «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» στο ποτήρι του Vectra. Στη συνέχεια,

Έγραψα τον αριθμό τηλεφώνου του και κοίταξε για άλλη μια θέση να παρκάρει. Μετά από λίγες μέρες, καθόταν στο γραφείο μου και μόλις κρεμάσει μετά την κλήση του αριθμού από το παλιό φίλο μου και να πω «Είσαι κάθαρμα" (τώρα είναι πολύ εύκολο να καλέσετε, επειδή έχω τον αριθμό σας στη μνήμη τηλέφωνο), όταν είδα τον αριθμό του άνδρα που είχε σημειωθεί το Vectra

μαύρο και σκέφτηκα: "Θα πρέπει να καλέσετε αυτόν τον τύπο πάρα πολύ." Και το έκανα. Μετά από ένα ζευγάρι των δακτυλίων ενός πληρούνται:

- Γεια σας.

- Συζήτηση για τον άνθρωπο που πουλάει μια μαύρη Vectra;

- Ναι, είναι.

- Θα μπορούσατε να μου πείτε πού μπορώ να δω το αυτοκίνητο;

- Ναι, ζω σε Rua XV, αρ. 527. Είναι ένα κίτρινο σπίτι και το Vectra είναι σταθμευμένο μπροστά.

- Και τι είναι το όνομά σου;

- Το όνομά μου είναι Cerqueira Eduardo Marques - λέει ο τύπος.

- Τι ώρα είναι η πλέον κατάλληλη για να σας γνωρίσουμε, Έντουαρντ;

- Μπορείτε να με βρείτε στο σπίτι το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα.

- Το παρακάτω είναι ο Eduardo, μπορώ να σας πω κάτι;

- Ναι

- Εντουάρντο, είσαι ένα μεγάλο κάθαρμα! - Και έκλεισε το τηλέφωνο. Μετά την ανάρτηση, βάλτε τον αριθμό τηλεφώνου του Εντουάρντο (ο οποίος φαινόταν να έχει "αναγνώριση κλήσης", γιατί δεν είχα ενοχληθεί μετά μίλησα) στη μνήμη του τηλεφώνου μου. Τώρα είχα ένα πρόβλημα: υπήρχαν δύο «Υιοί του σκύλες" για να συνδεθείτε. Μετά από μερικές κλήσεις προς το ζεύγος των «Υιοί του σκύλες" και από πάνω τους, το πράγμα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό όσο πριν. Το πρόβλημα αυτό μου φάνηκε πολύ σοβαρά και σκεφτεί

μια λύση: πρώτον, το οποίο ονομάζεται "Κάθαρμα». Ο τύπος, η κακή φιλικούς όπως πάντα, απάντησε:

- Γεια σου - και στη συνέχεια είπε:

- Είσαι κάθαρμα - αλλά αυτή τη φορά έκλεισε το τηλέφωνο. Η "κάθαρμα», λέει:

- Εξακολουθεί να υπάρχει, μπάσταρδε;

- Siiimmmmmmmm, amorrrrrr! - Είπε γελώντας.

- Σταμάτα να μου τηλεφωνείς, μπάσταρδε - είπε, ενοχλημένος.

- Μην σταματήσετε Noooo, αγάπη μου γιος του σκύλα!

- Ποιο είναι το όνομά σας, lazarento; - Φώναξε, εκτός ελέγχου! Ι, με σοβαρές φωνή που είναι επίσης θυμωμένος, απάντησε:

- Το όνομά μου είναι ο Eduardo Cerqueira Marques, γιος μιας σκύλας. Γιατί;

- Πού ζείτε, Πάω εκεί για να σας πάρει, καριόλη; - Φώναξε.

- Νομίζεις ότι φοβάμαι ένα κάθαρμα; Ζω στην Rua XV, αρ. 527, σε ένα κίτρινο σπίτι και μαύρο Vectra μου είναι σταθμευμένο μπροστά από κλόουν μαλάκα σας. Και τώρα, θα κάνουμε ό, τι; - Έκλαψα.

- Πάω εκεί τώρα, ο άνθρωπος. Είναι καλό να αρχίσει προσευχή, γιατί ήδη ήταν. - Ο γρύλιζε.

- Uuiii! Αλήθεια; Αυτό που μου δίνει ο φόβος, καριόλη. Είσαι σκατά! Και είμαι έξω από την πόρτα μου σας περιμένει! - Και κρέμασε σ 'αυτόν. Αμέσως κάλεσα το "Κάθαρμα 2."

- Γεια σου - λέει.

- Γεια σας, μεγάλο κάθαρμα! - Είπα.

- Ο άνθρωπος, αν θα βρείτε ...

- Τι θα κάνεις; Τι θα κάνετε; Κάθαρμα!

- Θα σου κόψω το στόμα σας να μην έχετε τα δόντια, ο άνθρωπος!

- Νομίζεις ότι είμαι φοβισμένος από εσάς, Κάθαρμα; Θα σας δώσω μια μεγάλη ευκαιρία για να προσπαθήσει να κλωτσήσει το στόμα μου, γιατί είμαι

πρόκειται για το σπίτι σας, σας Υιός του σκύλα! Και στη συνέχεια να συντρίψει το πρόσωπό σας, εγώ θα σπάσει όλα τα παράθυρα του χάλια που έχει το Vectra. Και προσεύχονται για μένα

Δεν κάψουν το σπίτι της ουράς κουτσό. Αν ο άνθρωπος με περιμένει στην πόρτα μέσα σε πέντε λεπτά, ο Υιός του ενός σκύλα! - Και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Έτσι έκανα μια άλλη κλήση, αυτή τη φορά με την αστυνομία. Χρησιμοποιώντας μια πληγείσες φωνή και δάκρυα, είπε ότι ήμουν σε Rua XV, αρ. 527, και ότι θα σκοτώσω το gay εραστή μου, μόλις γύρισε σπίτι. Τέλος σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε το πρόγραμμα της CNT "αλυσίδα" των Alborguetti να αναφέρουν ότι ένας αγώνας θα ξεκινήσει έναν σύζυγο ο οποίος είχε επιστρέψει στο σπίτι νωρίς για να πιάσει τον εραστή της γυναίκας του που έζησε στην Rua XV, αρ. 527. Μετά από αυτό, πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα να Rua XV, No 527, για να δουν την παράσταση. Θα ήταν μεγάλη βλέποντας ένα ζευγάρι των «Υιοί του σκύλες" κλωτσάει τον εαυτό σας μπροστά από δύο πληρώματα, μέχρι την άφιξη των τριών οχημάτων και ενός ελικοπτέρου της αστυνομίας, που μετέφερε δυο χειροπέδες και έσπασαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ηθικό Δίδαγμα; - Δεν υπάρχει καμία ηθική! Ήταν βρώμικα ... Και δείτε αν απαντήσετε το τηλέφωνο ευγενικά, γιατί μπορώ να είμαι με τους καλεσμένους σας κατά λάθος ...

Link para o comentário
Compartilhar em outros sites

Este tópico está impedido de receber novos posts.
 Compartilhar

• Criar Novo...

Informação Importante

Nós fazemos uso de cookies no seu dispositivo para ajudar a tornar este site melhor. Você pode ajustar suas configurações de cookies , caso contrário, vamos supor que você está bem para continuar.